Leer alles over jouw familiesysteem en

neem afscheid van hardnekkige patronen!

‘Nu ga ik het anders doen’ is een uniek online programma dat jou in een aantal modules gaat helpen om de effecten van jouw eigen gedrag te zien en te voelen. Én dit gedrag te doorbreken.

Het programma bestaat uit 4 apart aan te schaffen modules. De een is gebaat bij het doorlopen van één module. De ander wil dieper gaan en doorloopt meerdere modules. Dat is aan jou!

Elke module bestaat uit videolessen, werkboeken en oefeningen. Én bij elke module heb je persoonlijk contact met mij. Ik loop als het ware met je mee.

Dit heeft een paar voordelen:

  • Het eerste voordeel is dat je ‘een stok achter de deur hebt’ want we weten allemaal dat in ons drukke leven dit soort lessen er nog wel eens bij inschieten.
  • Het tweede voordeel is dat ik met jou mee denk en mee kijk. Hierdoor ga je meer zien en ‘witte vlekken’ van jezelf ontdekken. Dit helpt je sneller vooruit.

De 4 modules zijn als volgt ingedeeld:

Module 1:  Jouw dromen en doelen (3 videolessen en werkboeken, oefeningen en een coachgesprek (skype/telefoon van 30 minuten)

Module 2:  Jouw blauwdruk ( 2 videolessen en werkboeken, oefeningen, visualisaties en een coachgesprek (skype/telefoon) van 30 minuten)

Module 3:  Jouw patronen (11 videolessen en werkboeken, oefeningen, visualisaties en een LIVE coachgesprek van 60 minuten)

Module 4:  Vasthouden van jouw nieuwe patronen (4 videolessen en werkboeken, oefeningen en een coachgesprek (skype/telefoon) van 30 minuten)

In elke videoles wordt stap voor stap uitgelegd welke opdrachten je moet voltooien om de module succesvol te doorlopen. Dit maakt het eenvoudig, omdat je letterlijk een stap voor stap proces volgt. Het werkboek is een belangrijk onderdeel van elke les. De stappen in het werkboek nemen je mee door elke stap van jouw persoonlijke proces. Van het ontdekken van jouw problemen… tot het oplossen ervan door het aanpassen van je eigen gedrag.

Als je de stappen volgt uit de videolessen en de werkboeken, ben je er op het eind van iedere module in geslaagd om je eigen gedrag beter te begrijpen en – met name in module 3  – van sommige aspecten écht afscheid te nemen.

Daarom heeft ongeveer de helft van de lessen ook een audio-opname met een intensieve interventie oefening. Dat gaat de échte verandering brengen. Deze audio opnames zijn dan ook een krachtig onderdeel van het proces dat je gaat doorlopen in iedere module.

Jouw investering voor module 1 is  nu tijdelijk* beschikbaar voor € 29,- (de reguliere prijs is € 79,-, je krijgt dus een korting van € 50,-!) ).

En dat zonder verdere verplichtingen. Dus wat houdt je tegen?

Meld je hier aan: https://werkweerleukacademie.nl/product/nu-module-1/

*deze aanbieding geldt uitsluitend voor deelnemers van de mini-cursus ‘De kracht van jouw familiesysteem’ en is geldig tot 1 december 2020.

Groetjes