Werk Weer Leuk E-Book: ‘Blij van je werk

Jij leeft natuurlijk in het hier en nu, maar ook activeer je dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van jouw persoonlijkheid zijn geworden. Het ontsnappen aan die oude programmering is een uitdaging.

In dit E-book ga jij ontdekken waarom jij denkt wat je denkt en doet wat je doet. Maar ook hoe je dat zelf kunt veranderen. Je leert te voelen wat je nu echt wilt in je leven. Én, wat jou nu nog tegenhoudt. Dus wat zou jij anders willen in je werk? En wat maakt dat je dat wilt? In dit E-book ga jij ontdekken wat je écht wilt en hoe dat voelt als dat ook echt uit komt!

Vul hieronder je gegevens in om het E-Book ‘Blij van je werk te downloaden.

Wat vinden anderen van het E-Book ‘Blij van je werk

“Het E-werkboek heeft mij zeker op weg geholpen in mijn keuzeproces. Door het beantwoorden van de vragen heb ik weer op een rijtje wat voor mij waardevol is in mijn werk. Dit heeft geleid tot de keuze om bij mijn huidige werkgever te blijven en daar een andere weg in te slaan en daarnaast een oud werk pad opnieuw te bewandelen. Hier heb ik voor mezelf een weg uitgestippeld voor het komende (studie)jaar. Bedankt voor het gebruik van je E-book!”

Sandra, Docent HBO onderwijs