Over Anneke

Ik ben Anneke Kersten, coach voor zorgprofessionals, artsen, managers en bestuurders in de zorg.

Alle veranderingen in de zorg, trekken een grote wissel op iedereen die werkzaam is in de zorg. Of je nu aan het bed staat of het beleid uitstippelt, de druk en de verantwoordelijkheid zijn groot en er wordt veel van jou verwacht. De kans is groot dat je jezelf daardoor (af en toe een beetje) verliest.

Als coach help ik jou om jouw dagelijkse problemen het hoofd te bieden. Door mijn jarenlange ervaring als manager en adviseur in de zorg, ken ik de problematiek van binnenuit. Hierdoor kan ik jou helpen met de zaken waar jij dagelijks tegenaan loopt. Of het nu om praktische of beleidszaken gaat. Of het nu om een afdeling, een team, een MT of bestuur gaat.

Na mijn bedrijfskundige opleiding en carrière (waar ik 25 jaar in heb gewerkt) heb ik de switch gemaakt naar coach. Ik ben daarvoor opgeleid als Effortless Coach en als Systemisch Coach. Hierdoor kijk ik altijd naar een laag dieper: waarom denk jij wat je denkt en doe je wat je doet? Je leeft in het hier en nu, maar je activeert dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van jouw persoonlijkheid zijn geworden.

Het ontsnappen aan die oude programmering is niet altijd even makkelijk, maar zeker mogelijk. Door middel van persoonlijke gesprekken en door de inzet van diverse methodieken help ik jou om de zaken die jou tot nu toe nog niet zijn gelukt, nu wel te realiseren.

Wil je kennismaken? Vraag dan hier een gratis ontdekkingsgesprek aan.

Wat anderen over mij zeggen

“Ik heb Anneke leren kennen als een doortastende vrouw, die met de juiste methodieken, snel tot de kern komt. Zij leert je op een veilige manier issues af te pellen. Ze laat je ervaren waar de echte ‘pijn’ zit en hoe deze te tackelen. In een korte tijd heb ik nog meer geleerd over mezelf. Het heeft me sterker gemaakt. Meer in balans. Hoe mooi is dat!”

Lies de Jong, Directeur Revalidatie en Advies Zuid bij Koninklijke Visio

“Anneke keert zonodig je binnenste buiten en dat om inzicht te verkrijgen in wie je nu werkelijk bent zodat je weer een nieuw en helder uitzicht hebt op wat je te doen staat. Ze doet dat alles zeer vakkundig, geeft support, leeft en denkt mee. Een gedreven coach die haar motto “Werk Weer Leuk” meer dan waar maakt”.

Anne, Manager zorgorganisatie

“Soms moet je je alleen verwonderen en niet alles willen begrijpen. Dat is voor mij een hele opgave, want oh wat duik ik snel in mijn hoofd en parkeer ik mijn gevoelens. Gevoelens die mij juist veel beter leiden.
Anneke heeft mij een spiegel voorgehouden en mij in zeer korte tijd weer tot mijn eigen kern gebracht!”

Debby, Directeur zorgorganisatie

Ik volg de ethische gedragscode van:

Ik werk ook voor:

Talent Motivatie Analyses (TMA)