Weer grip
op je werk en je leven!

Over Anneke 2018-12-07T11:47:41+00:00

Over Anneke

Ik ben Anneke Kersten, zelfstandig coach Werkweerleuk en adviseur in de zorg.

Als coach Werkweerleuk leer ik mensen om te voelen wat ze nu echt willen in hun leven. En, wat hen daar in hun huidige situatie van weerhoudt. Ik geloof in het vermogen van ieder mens om zich te herstellen, te ontwikkelen en veranderingen door te voeren. Je kunt altijd zelf de regie nemen en vol vertrouwen realiseren dat waar je van nature goed in bent en waar je plezier in hebt. Als je je belemmeringen kwijt kunt raken, laat je je niet meer tegenhouden om echt te leven zoals jij dat wilt.

Ik ben opgeleid als Effortless Coach en als Systemisch Coach. Hierdoor kijk ik altijd naar een laag dieper: waarom denk jij wat je denkt en doe je wat je doet? Je leeft in het hier en nu, maar je activeert dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van jouw persoonlijkheid zijn geworden. Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst. Met gesprekken en de inzet van diverse methodieken help ik om die dingen die tot nu toe nog niet zijn gelukt nu moeiteloos wel te realiseren!

Wil je kennismaken? Vraag dan hier een vrijblijvend ontdekkingsgesprek aan.

Wat anderen over mij zeggen

“Ik heb Anneke leren kennen als een doortastende vrouw, die met de juiste methodieken, snel tot de kern komt. Zij leert je op een veilige manier issues af te pellen. Ze laat je ervaren waar de echte ‘pijn’ zit en hoe deze te tackelen. In een korte tijd heb ik nog meer geleerd over mezelf. Het heeft me sterker gemaakt. Meer in balans. Hoe mooi is dat!”

Lies de Jong, Directeur Revalidatie enn Advies Zuid bij Koninklijke Visio

“Anneke is een vrouw die van nature heel goed kan luisteren en het gesprek op een natuurlijke manier diepte geeft. Anneke maakt dat je haar vertrouwt en heeft mij geholpen om mijn nieuwe manier van gedrag en gevoel vorm te geven.
Ik kan haar manier van begeleiden echt aanbevelen!”

Lydia, Bestuurder zorgorganisatie

“Soms moet je je alleen verwonderen en niet alles willen begrijpen. Dat is voor mij een hele opgave, want oh wat duik ik snel in mijn hoofd en parkeer ik mijn gevoelens. Gevoelens die mij juist veel beter leiden.
Anneke heeft mij een spiegel voorgehouden en mij in zeer korte tijd weer tot mijn eigen kern gebracht!”

Debby, Directeur zorgorganisatie

Werk Weer Leuk is aangesloten bij:

Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

Partners: