Wil jij actief aan de slag met jezelf of met je team?

Meld je dan aan voor een van de workshops, die ik heb ontwikkeld en die met goede waarderingen zijn ontvangen door diverse zorgteams.

Op een interactieve manier wordt je aan het denken gezet en word je je bewust van jouw patronen, gedachten en gedrag.

Je kunt je aanmelden met je hele team maar ook als individu.

Duur: 3,5 uur
Kosten: € 95,- per persoon exclusief BTW.
Datum en locatie: in overleg.
Deelnemers: 8 á 10 per workshop.

Aanvragen en aanmelden kan via: info@werkweerleuk.nl

Workshop : Grenzen stellen en NEE zeggen

Hoe vaak zeg jij JA tegen een klus waar je feitelijk geen tijd voor hebt? Of tegen een vergadering waarvan je nauwelijks het nut ziet en toch aanschuift? En hoe vaak zeg jij JA omdat je geen NEE durft te zeggen? Omdat je bang bent voor een discussie of confrontatie? Of omdat je bang bent dat je anderen dan teleurstelt?

Er zijn zoveel voordelen van meer JA zeggen tegen jezelf:

  • Je hebt meer tijd voor jezelf.
  • Je kan je werk eens af krijgen.
  • Je hebt minder last van stress.
  • Je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Kortom je zorgt goed voor jezelf en daardoor ook voor je eigen gezondheid!

En toch doen we het niet!

Wil je hiermee aan de slag? Kom dan naar de workshop ‘Grenzen stellen en NEE zeggen’. In drie stappen leer ik je om inzicht te krijgen in je gedrag (‘Waarom zeg je eigenlijk heen NEE?’), leer ik je om je grenzen te voelen én om te daadwerkelijk aan te geven.

Aanvragen en aanmelden kan via: info@werkweerleuk.nl

En korte versie van deze workshops (1 uur) is op aanvraag ook mogelijk.

Workshop: Van je familie moet je het maar hebben!

Is leiderschap aangeboren of aangeleerd? Is ondernemen iets wat bij jou in de familie zit?
Heb je er wel een over nagedacht hoeveel invloed jouw familie heeft (gehad) op wie jij nu bent?

Wij hebben allemaal waarden en overtuigingen meegekregen van onze ouders, bewust of onbewust. Bijvoorbeeld: ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’; ‘van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan’; ‘geld moet rollen’; ‘ga niet naast je schoenen lopen’; ‘niet lullen maar poetsen’; ‘verbeeld je maar niets, je bent niet beter dan een ander’; enzovoort.

Deze waarden en overtuigingen geven je bestaan richting en zin. Er zijn overtuigingen, normen en waarden waar je blij mee bent, maar wellicht ook waar je je door beperkt voelt. Hoe bepalen zij nu nog steeds jouw keuzes en gedrag?

Wil jij zien en ervaren hoe jouw familie en gezin van herkomst nog steeds van invloed zijn op je huidige leven? Doe dan mee aan de workshop ‘Van je familie moet je het maar hebben!’

Aanvragen en aanmelden kan via: info@werkweerleuk.nl

Teamworkshop: ‘Kwaliteiten en valkuilen: hoe houden we elkaar in het zadel?’

Hoe zorg je ervoor dat je als team op elkaar kunt bouwen? Zodat wanneer jij vast dreigt te lopen, je precies weer bij woe je moet zijn om weer verder te kunnen?
Wanneer je de kwaliteiten én valkuilen van je teamleden kent, kan je elkaar perfect aanvullen en ontstaat er een sterk team.

We gaan iedere kwaliteiten en valkuilen in kaart brengen met behulp van het Schildenmodel van de Innerlijke Familie. Iedereen heeft vier schilden, die staan voor bepaalde kwaliteiten. De een heeft wat meer van het ander, de andere heeft meer van het een. Deze kwaliteiten worden al jong aangelegd, bewust of onbewust.

Vaak zijn we zelf blind voor onze belangrijkste kwaliteiten en de waarde die zij kunnen hebben voor je eigen functioneren maar ook het functioneren van het gehele team. Hetzelfde geldt voor ieders valkuilen.

Wil jij zien en ervaren hoe jouw team beter kan gaan functioneren, puur door het krijgen van inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen? Schrijf je als team dan in voor de workshop ‘Kwaliteiten en valkuilen: hoe houden we elkaar in het zadel?’

Aanvragen en aanmelden kan via: info@werkweerleuk.nl