Vraag jouw gratis ontdekkingscall aan!

In het ontdekkingstelefoontje vertel jij over jouw situatie. Waar heb je last van? Waar loop je tegenaan? Ik licht toe hoe ik jou kan helpen. Samen bepalen we vervolgens of we met elkaar aan het werk willen.

Een ontdekkingscall duurt ongeveer 30 minuten, geeft geen verplichtingen en is geheel GRATIS. Bovendien kom jij door dit ontdekkingsgesprek alweer een stapje verder in jouw eigen proces!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hier dan jouw ontdekkingscall aan.

  Jouw naam (*)

  Jouw e-mail (*)

  Vertel kort waarom je een ontdekkingsgesprek aanvraagt

  Wat anderen zeggen

  ‘Door met Anneke over mijn werk en persoonlijke interesses te praten heb ik mij gerealiseerd dat er meerdere mogelijkheden zijn waarmee ik aan de slag kan gaan om weer zelf mijn inkomsten te genereren. Zij heeft mij via verschillende invalshoeken op verrassende ideeën gebracht. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en heb al een eerste stap genomen. Hartelijk dank daarvoor!’

  Marjon

  “Al in het kennismakingsgesprek wist Anneke mij een aantal inzichten te geven waardoor ik verder kon met de plannen die ik heb wetende dat ik op het goede pad zit. Anneke is een geduldige en goede luisteraar die met een paar verdiepingsvragen inzichten geeft en je aan het denken zet.
  Ik heb mijn gesprek als zeer prettig ervaren.”

  Claudia Ros, Locatiemanager Small Steps Kinderopvang

  “Anneke is een vrouw die van nature heel goed kan luisteren en het gesprek op een natuurlijke manier diepte geeft. Anneke maakt dat je haar vertrouwt en heeft mij geholpen om mijn nieuwe manier van gedrag en gevoel vorm te geven.
  Ik kan haar manier van begeleiden echt aanbevelen!”

  Lydia, Bestuurder Zorgorganisatie